HTML

magicworld

Hírek/történések, amikről hirtelen nem bírok nyugton ülni, és "mágia" - lehetőleg gyakorlati alkalmazás

Friss topikok

  • Reactor: Na, én hozzászólnék ehhez a témához, tekintve hogy 8-9 éves korom óta érdekelnek a Kaland-Játék-Ko... (2011.08.13. 16:01) Kaland, Játék, Kockázat - harmadszor
  • nemkrisz: Tisztelet! "No, a szemszín az bizony állandó dolog. Ha kék-zöld a szemed, akkor talán lehet állít... (2010.09.26. 12:06) agykontroll+szemszín
  • tulpaman: Mágusok között Tibetben a könyv címe. Alexandra David-Néel-ről, a tulpáról és még sok érdekességrő... (2010.02.19. 17:53) tulpa
  • freedomgirl: mekkora egy seggfej vagy te! "a rohadt tirpák süket fasz" meg "geci süketek" te normális vagy? sen... (2010.02.06. 09:01) jelnyelv?
  • twillight: flexible nem teszi gyorsabbá a karit, csak kevesebb AP-t használ, ugyanígy az action boy is csak a... (2009.04.07. 22:26) Fallout Tactics - character builds: perkek

Linkblog

Fallout Tactics - character builds: perkek

2007.12.31. 11:27 twillight

Külön kell választani a patchelt és a patcheletlen játékot.

Kezdjük a traitekkel:

A legjobb a fast shot, mivel itt a criticalok nemigen jelentenek elérhető és használható bónuszt. Emellé jó lehet a gifted, kamikaze, jinxed (kizárólag kutyánál, csak csapatban nagyon magas lopakodással), ham fisted, vat skin (csak solo game-ben), Fear the Reaper, tight nuts.

perkek:

- az összes outdoorsman csak akkor érdekes, ha egy editorral beszerkesztjük.

- action boy: csak patch nélkül (turn based mód)

- awareness: minek? úgyis mindenkit meg kell ölni, és mindenki nagyon gyors, főleg a patch után (CTB mód)

- a bend/break the rules nincs a játékban sajnálatos módon

- bonsai: tudtommal nem csinál semmit

- bonus ranged damage: übertáp. Már nem csak +2 sebzést ad golyónként, hanem 15% többletet!

- bonus rate of fire: nem kell elmondani, milyen jó...

- brown noser: csak leadernek való

- brutish hulk: halálkarmoknak kötelező skill (duplázza a sziintenként kapott életerőt)

- cancerous growth: egy ghul soslo game-ben kiváltja a doctor skillt, szóval megfontolandó

- divine favour: egy leadernek szóba jöhet egyszer. Valójában a játékban egyetlen hatása, hogy +1 statpontot ad (a már amúgy is legmagasabb értékünkre)

- flexible: patch előtt nagyon jó skill, utána felesleges

- gain: nem szabad megfeledkezni róla, különösen csapattársak esetén. A perception-bónusz a legáltalánosabban hasznos: ha nincs mit felvenni, rakjunk arra.

- hide of scars: ellenállás deathclawknak, HA max. 8-as erőnk van.

- leader: az egyetlen csapatskill, ami állítólag működik is. Kutyáknak sajna nem adható.

- mutate!: csapattagoknak a kellemetlen/haszotalan traiteket lecserélni (mindíg fast shotra)

- night vision: csak éjszaka aktív csapatoknak, de nekik kötelező

- sharpshooter: ugyanarra jó, mint a gain perception, csak nagyobb a bónusz

- sniper: ha kellenek a kritikus sebzések, akkor próbáld meg. Az utolsó 5 pályán működni fog, addig meg "puhák" az elenfeleink.

- steady arm: a szupermutánsok überskillje: még 1 ponttal kevesebbe kerül a lövöldözés. (BRoF + fast shot + ez = 2 AP/sorozat, vagy 3 AP/rakéta = jobb, mint bármi)

- tag!: csapattagoknak elsődleges, de nekünk is jól jöhet. Egy mutánsnak ezzel akár 5 tagje is lehet!!!

- tough hide: szupermutáns ellenállás. Lévén, ogy elit mutánsvértben már 70% dmg res-ünk van, ezzel lényeében leszokhatunk a psychoról! Ja, és egyel több ok, hogy ne vigyük túlzásba az endurance-t (max. 7-8- endurance-el engedi felvenni a rendszer a perket)

- thoughness: az általános ellenállás. Felvételének megondolásával várjuk me az advenced power armort, hogy lássuk, kell-e egyáltalán (meg hogy befér-e)

- way of the fruit: bonsaiial lenne comboban. Sajna nekem sose csinált mást, csak 8-ig emelhettem vele Harold a ghul erejét :(((

- weapon handling: ha patch nélkül játszunk, akkor Jo a legjobb big gunsos csapattag, és ha mi nem vagyunk big gunsosok, akkor kelleni fog neki Quincy ostormánál. Amúgy várjunk inkább egy power armorra, esetleg azzal kombinált gain strenghtre. De használhatunnk bffoutot is.

 

A többi skill vagy nem létezik (...the rules), nem működik (loner/team player), vagy gyenge (thief/bluff master), vagy haszontalan (mint a vezetsz+lősz perkek).

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://magicworld.blog.hu/api/trackback/id/tr12279894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ácsi Márk 2008.08.25. 18:19:10

Hello végig olvastam szép feldolgozás annyin javitanék hogy a dívány féjvor az még 1el csökkenti a perk ratet,meg a flaxibel sem rosz ha 3cm állunk egy poncortól és gyorsan betudunk gugolni a kocsi mögé,action boy gyorsabbá teszi a karit futásban,Supermutánst 100% normal dmg resitre ki lehet hozni a 3 thug a mkII armor+szmönyi trait+kemény bőr perk,meg ha valki szerepjátékol és glowing one-ja van próbálja meg a rad child-ot gyorsabban gyógyul magától meg többet,Ghoul-ok a legjobb sniperek 17PEvel akár bg-vel is!(wpn handling +barcing +3+2),loner az jó +10% ad mindenhez ha távol vagy mindenkitől ez valmiért folymatosan működik ->team player télleg cska akkor ha közel vagyunk valkihez ez soakt számíthat valkinél aki maxolja az smg skillt sniperhez vagy unarmedre gyúr hogy több ACje legyen az evade perkel(nekem 52-őt sikerült elérni mutánsal na enyi ha vlakinek még kérdése van akkor ide vagy ide -> yake48@hotmail.com

twillight 2009.04.07. 22:26:59

flexible nem teszi gyorsabbá a karit, csak kevesebb AP-t használ, ugyanígy az action boy is csak azt segíti, hogy picit tovább tudunk aktívak maradni (ami nem sokat számít ha 4-6 AP-t költünk egyetlen lövésre, vagy ha 5-öt lövünk gépágyúval körönként).

Though skin és több damred perk asszem nem kombinálható ennyire.

17 PE 200-as skill mellett elhanyagolható bónuszt ad.

Loner ugyanúgy mint a team player bugos, nem működnek egyáltalán.

Evade feltételei nem teszik alkalmassá a használatát.
süti beállítások módosítása