HTML

magicworld

Hírek/történések, amikről hirtelen nem bírok nyugton ülni, és "mágia" - lehetőleg gyakorlati alkalmazás

Friss topikok

  • Reactor: Na, én hozzászólnék ehhez a témához, tekintve hogy 8-9 éves korom óta érdekelnek a Kaland-Játék-Ko... (2011.08.13. 16:01) Kaland, Játék, Kockázat - harmadszor
  • nemkrisz: Tisztelet! "No, a szemszín az bizony állandó dolog. Ha kék-zöld a szemed, akkor talán lehet állít... (2010.09.26. 12:06) agykontroll+szemszín
  • tulpaman: Mágusok között Tibetben a könyv címe. Alexandra David-Néel-ről, a tulpáról és még sok érdekességrő... (2010.02.19. 17:53) tulpa
  • freedomgirl: mekkora egy seggfej vagy te! "a rohadt tirpák süket fasz" meg "geci süketek" te normális vagy? sen... (2010.02.06. 09:01) jelnyelv?
  • twillight: flexible nem teszi gyorsabbá a karit, csak kevesebb AP-t használ, ugyanígy az action boy is csak a... (2009.04.07. 22:26) Fallout Tactics - character builds: perkek

Linkblog

A3

2007.09.21. 15:04 twillight

Nemt`om eml\tettem-e, de itten a meleg es hidegvizcsap kulon vannak. Talan be kene duni a dugot, ereszteni vizet, es ugy hasznalni, de micsoda hulyeseg ez mar?

Az jo, hogy tovabbra is minden angol hulye, igy ha a kijaraton mesz be, akkor ingyen jutsz a muzeumba/egyeb nevezetessegbe.

Mivel a szallast nem kell mar fizetni eleg jol kijovok a penzembol, de tenyleg zavaro, hogy alig van kajavalasztak a boltban, csak kifozdekben, ettermekben lehet normalis kajat szerezni :( Pl. eddig csak csirket lattam a boltban, se pulyka, se diszno, se marha, se semmi. KEves a zoldsegfajta is.

Az emberek tobbsege meg itt, ahol angolt tanulok spanyol, magukban elvannak, csakugy, mint a koreaiak. Nem hianyzik a magyar hang, de jo lenne konnyebben ismerkedni, mert jelen pillanatban ez szinte lehetetlen.

Ja, kepzeljetek: az osszes villanykapcsolo forditva van beszerelve! Ha fel akarod kapcsolni a vilagitast lefele kell kapcsolnod a kapcsolot. Ugy tunik nem csak a forgalom van forditva :) Azangook hulyek, ezt leszogezhetjuk, asszem.

"Az Angolok" alatt nem a sorozatokbol ismeros sapadt feherembereket kell erteni. Kb. egyenlo aranyban van jelen a nepessegben a feher/fekete/indiai nepesseg. Az ujsagok gyakran emlegetnek fajtak kozti ezt/azt, de valojaban mivel mindenki ugyanannyian van ez szerintem hulyeseg, itt le se szarjak, mi vagy. Viszont az nagy volt, mmikor a fekete ficko a mobilj'n keresztul ciganyozott veszettul. Ezek szerint a ciganyok itt sem kepesek normalisan, embermodra viselkedni (nagy tobbsegben).

Csoves itt is annyi van, mint a nyu, de mivel az eghajlat hidegebb jobban oltozottek, es szerintem hasznaljak a nyilvanos mosodakat is.

No, mara mentem.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magicworld.blog.hu/api/trackback/id/tr19172404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása