HTML

magicworld

Hírek/történések, amikről hirtelen nem bírok nyugton ülni, és "mágia" - lehetőleg gyakorlati alkalmazás

Friss topikok

  • Reactor: Na, én hozzászólnék ehhez a témához, tekintve hogy 8-9 éves korom óta érdekelnek a Kaland-Játék-Ko... (2011.08.13. 16:01) Kaland, Játék, Kockázat - harmadszor
  • nemkrisz: Tisztelet! "No, a szemszín az bizony állandó dolog. Ha kék-zöld a szemed, akkor talán lehet állít... (2010.09.26. 12:06) agykontroll+szemszín
  • tulpaman: Mágusok között Tibetben a könyv címe. Alexandra David-Néel-ről, a tulpáról és még sok érdekességrő... (2010.02.19. 17:53) tulpa
  • freedomgirl: mekkora egy seggfej vagy te! "a rohadt tirpák süket fasz" meg "geci süketek" te normális vagy? sen... (2010.02.06. 09:01) jelnyelv?
  • twillight: flexible nem teszi gyorsabbá a karit, csak kevesebb AP-t használ, ugyanígy az action boy is csak a... (2009.04.07. 22:26) Fallout Tactics - character builds: perkek

Linkblog

hogyan keressünk pornót a neten?

2008.01.10. 11:33 twillight

Ahogy a Shop Stop 2-ben mondták volt: mi másra való a net, minthogy olyan elborult keféléseket láthass, amiben neked a büdös életben nem lesz részed?!? Ennek apropójául álljon itt pár "tipp" hogyan lehet megfelelő anyagot találni a neten.

Elsőként megjegyezném, hogy én főleg az "altavista" nevű keresőoldalt használom, mert ezzel vagyok elégedett. Régen az origo-t is használtam, de mióta eladták a freemaillel együtt azóta halott ügy, mára meg egy egyszerű google-lopás az egész. A google nekem sose adott ki értelmes találatokat, azért nem szeretem. A yahoo meg teli van reklámokkal.

Érdekes módon férfiak huncutkodásait meglehetősen nehéz találni, ha vannak is, akkor csak ott állnak, nem tudom, ez kiben mennyi vágyat generálnak a róluk készült képek. Inkább összefoglaló sokképes oldalakon érdemes ebbe az irányba válogatni, ott sokkal hamarabb találhat magának ilyen jellegű dolgokat, aki akar.

Régen nagy kedvenc volt a lolita mint keresőkulcs, igen fiatal lányoka képeinek fellehetőségére találták ki, gyakran illegálisan alacsony korúakét. Manapság 24-től 50-ig dobál ki oldalakat érzéseim szerint, ergo én nem kedvelem.

az xxx-et beütve az altavista az engedélyezett és ellenőrzött sexoldalakból enged válogatnni, könnyen áttekinthető könyvtárrendszert használva, de spéci dolgokat nemigazán lehet találni rajta, legfeljebb elvétve. Mindenesetre ha valamilyen nem-fehér képekre/videokra vágysz, akkor érdemes vele próbálkozni.

Rassz-szex ügyében a japan szó csodákra képes, legyen is ebből elég ennyi. Sok (sőt fő területeük) a csoportszex.

Aki csoport-dolgokra bukik, azoknak a kulcsszó a gangbang, bár így csak 2-3 + 1 emberes dolgokat dobál ki, drasztikusabb felállásért a sima lesbian, vagy a college girl kulcskifejezések lehetnek nyerők. Ez utóbbi 20-26 éevs kor között válogat, így valószínűleg nagyobb érdeklődésre tarthat számot (bár tekintve hogy a Blahán a kotonos-emberhez 50 éven felüli ember is ment, és kifejezetten kérte a gumit talán csak rejtettebb az a réteg).

Tetemes mennyiségű találatot ad még ki a "small tits" csak sajnos nem azt, amiért bepötyögted.

Ha egy videón látsz egy neked tetsző alkatú embert érdemes nézni a logót a filmrészeleten, mert így akár fizetős oldalak főoldalait is megkerülheted.

Ha S&M érdekel, akkor kikötözős dolgokat tud felböfögni a tied + a fenti lehetőségek valamelyike. Itt egész könnyen találhatsz kikötözött férfiakat is, ne lepődj meg akkor sem, ha ez a lesbian kifejezésnél is megtörténik.

Ha nem szertnéd kockáztatni géped vírusmentességét, akkor a porn.hu és testvéroldalait tudom egyedüli konkrétumként ajánlani.

Akit animal, vagy 18 év alatti dolgok érdekelnek, annak pech, ilyenre nem lehet keresni. Mindenesetre a nagy képes összefoglalóoldalakat ők is pörgethetik, esetenként nagyon mély fertőbe posványosíthatják magukat.

 

Nos, azthiszem teljességében kimerítettük. Konkrétumot nem és nem vagyok hajlandó szolgáltatni, és a fenti megjegyzések minden része full-leglális, de talán hasznos. Hiába, minden segítség jól jön, ez az én mottóm. Legyen ez afféle újév-special bejegyzés (legalább lesz mit várni jövőre is, heh, heh)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magicworld.blog.hu/api/trackback/id/tr82291948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása