HTML

magicworld

Hírek/történések, amikről hirtelen nem bírok nyugton ülni, és "mágia" - lehetőleg gyakorlati alkalmazás

Friss topikok

  • Reactor: Na, én hozzászólnék ehhez a témához, tekintve hogy 8-9 éves korom óta érdekelnek a Kaland-Játék-Ko... (2011.08.13. 16:01) Kaland, Játék, Kockázat - harmadszor
  • nemkrisz: Tisztelet! "No, a szemszín az bizony állandó dolog. Ha kék-zöld a szemed, akkor talán lehet állít... (2010.09.26. 12:06) agykontroll+szemszín
  • tulpaman: Mágusok között Tibetben a könyv címe. Alexandra David-Néel-ről, a tulpáról és még sok érdekességrő... (2010.02.19. 17:53) tulpa
  • freedomgirl: mekkora egy seggfej vagy te! "a rohadt tirpák süket fasz" meg "geci süketek" te normális vagy? sen... (2010.02.06. 09:01) jelnyelv?
  • twillight: flexible nem teszi gyorsabbá a karit, csak kevesebb AP-t használ, ugyanígy az action boy is csak a... (2009.04.07. 22:26) Fallout Tactics - character builds: perkek

Linkblog

homoszexualitás

2007.07.24. 20:27 twillight

1.) Engem kurvára nem zavar, amíg engem nem basztatnak vele.

2.) A házasságukat ellenzem, azt tartsuk fenn a normál pároknak. De az élettársi viszonyt nincs miért megtagadni tőlük. Az átfogó statisztika szerint (lényegében mindegyik örökbefogadót számontartják) a homo párok gyerekei jóval kisebb eséllyel lesznek maguk is homok. Persze a mostani szigorú ellenőrzés mellet!

3.) Egyáltalán nem betegség. Genetikai oka van, amit a környezet kismértékben befolyásol, hogy megnyilvánul-e. Elnyomni viszont képtelen ötlet, és manapság nincs is sok értelme.

4.) Indiában konkrétan tudom, hogy népességszabályzó okokból még támogatják is az egynemű párok (férfiak) kapcsolatát.

5.) Kifejezetten örülhetünk neki, hogy az emberi fajnál ez a viselkedésforma nem párosul erőszakossággal. Az állatvilágban is ált. csak akkor nyilvánul meg erőszak, ha tartós egynemű csoportok állnak fenn. Az állatoknál általában csak az egyik nemhez kötődik. A marhák visszafogottak, a nőstényeknél van a gond. A kacsáknál a hímeknél fordul elő, arányuk akár a 70%-ot is lazán elérheti, nem kötősik egynemű csoportokhoz, és annyira erőszakosak, hogy a "partner" könnyen belehalhat a kötösülésbe. (De kacsáknál olyan esetet is feljegyeztek, aminél a "partner" már eleve döglött volt, az üldőzés közben ugyanis ablaknak repült.)

6.) A homoszexualitás evolúciós célja: a fajfentartás. Egyes fajoknál ugyanis gyakran előfordul, hogy nem áll rendelkezésre elegendő az egyik nemből (hímekből). Ennek számtalan oka lehet, nem részletezzük. Ebben az esetben ha a helyzet bizonyos időn belül nem változik az egyik nemet vált. Először csak a viselkedése változik meg (domináns lesz, hágó pozíciót vesz fel), majd fizikailag is átalakul.

Szóval amíg diszkréten ismerkednek, buzibárokba járnak, és megkapják az évi 1 felvonulásukat addig minden rendben. De ez a helyzet az, ami szerintem az egyensúlyt jelentené.

(u.i.: bizonyos kissebbségek igénylik, hogy néha kiéljék magukat. Így pl. a bőrfejűek évi gyűlését/tüntetését én meghagynám / újra engedném, mert legalább nem járnak az év többi részében tüntetésre, és úgy vagyunk velük, mint Lord Vetinari a Tolvajok Céhével - by Terry Pratchet.)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magicworld.blog.hu/api/trackback/id/tr78124643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása