HTML

magicworld

Hírek/történések, amikről hirtelen nem bírok nyugton ülni, és "mágia" - lehetőleg gyakorlati alkalmazás

Friss topikok

  • Reactor: Na, én hozzászólnék ehhez a témához, tekintve hogy 8-9 éves korom óta érdekelnek a Kaland-Játék-Ko... (2011.08.13. 16:01) Kaland, Játék, Kockázat - harmadszor
  • nemkrisz: Tisztelet! "No, a szemszín az bizony állandó dolog. Ha kék-zöld a szemed, akkor talán lehet állít... (2010.09.26. 12:06) agykontroll+szemszín
  • tulpaman: Mágusok között Tibetben a könyv címe. Alexandra David-Néel-ről, a tulpáról és még sok érdekességrő... (2010.02.19. 17:53) tulpa
  • freedomgirl: mekkora egy seggfej vagy te! "a rohadt tirpák süket fasz" meg "geci süketek" te normális vagy? sen... (2010.02.06. 09:01) jelnyelv?
  • twillight: flexible nem teszi gyorsabbá a karit, csak kevesebb AP-t használ, ugyanígy az action boy is csak a... (2009.04.07. 22:26) Fallout Tactics - character builds: perkek

Linkblog

Sziget - a hírekből válogatva

2007.08.11. 18:01 twillight

Oh, igen, ezt nem hagyhatjuk ki, mi itten aktuálisak vagyunk, meg érdekel a 3 ember a szígeten mese.

1.) Pink fellépésével nem volt baj. Jó, jó: pophercegnő. Kicsit összecsapott is volt a mozgása néha, de ezt talán betudhatjuk annak, hogy az első számok alatt komoly rohammal kellett megküzdeni azért, mert mindenki úgy gondolta, neki van joga az első sorban állni. Megagyaltuk őket, onnan kezdve nev voltgond ezen a téren. Jöttek volna korábban. A előadás viszont végtelenül profi volt, soha egy pillanatra sem került túlsúlyba egyik oldal sem (leggyakoribb fellépőhiba, hogy az ARC jóval többet lebszel a színpad egyik, mint másik oldalán), ugyanakkor mindenki úgy érezhette, akkor és ott neki szólt, észrevette őt. Persze nem (kivéve azt az egy integetést, abból mókás jelenet kerekedett). Ciki volt még, hogy a feldobott plüssmackót ottfelejtette a sínpadon (az egyik vokál azért kivitte. A mikor felkerült Pink csak azt látta, hogy dobálják, de végül leesett neki, hogy csak rajongás, nem lett prob. belőle)

2.) a Sziget mint rock-beállítottságú? Ki volt az a marha, aki a cikket írta? Az elektronikus (tüc-tüc) zene mindíg is túlnyomó többséget alkotott (kezdetben 60%, most 90%).

3.) a hülye üzemorvos nem ismeri fel a nagymennyiségű alkoholmennyiség hatásait. Semmi meglepő nincs "Aberrált" esetében. Az viszont kiderül az egyik bejegyzésből: sok folyadék fogyasztása szükséges az intenzív körülémnyek között. Persze csak ha van rá pénzed.

4.) A hülye üzemorvos nem ismeri fel a tömény+kevés kaja+ alváshiányból eredő tüneteket, és dicsőítő éneket zeng "Anilláról".

5.) úgy tűnik a 3. napra embereink hozzászoktak a mikroklímához. Az üzemorvosnak sajnos ennyi esze nincsen, ő azt hiszi, állapotuk javult. Közöljük vele, ogy nem.

6.) A leírásokból úgy tűnik, ezek hazajárnak. Ezt nehezményezzük.

7.) Rovarcsípásekről írnak. Én ilyenről nem tudok beszámolni, így csak valószínűsíteni tudom az üzemorvos véleményét: hangyabolyra sátort rakni felelőtlenség. Merthogy méhek, legyek, szúnyogok, más repülő izék nincsenek.

8.) hiánypótló képek (forrás: index)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magicworld.blog.hu/api/trackback/id/tr99137660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása