HTML

magicworld

Hírek/történések, amikről hirtelen nem bírok nyugton ülni, és "mágia" - lehetőleg gyakorlati alkalmazás

Friss topikok

  • Reactor: Na, én hozzászólnék ehhez a témához, tekintve hogy 8-9 éves korom óta érdekelnek a Kaland-Játék-Ko... (2011.08.13. 16:01) Kaland, Játék, Kockázat - harmadszor
  • nemkrisz: Tisztelet! "No, a szemszín az bizony állandó dolog. Ha kék-zöld a szemed, akkor talán lehet állít... (2010.09.26. 12:06) agykontroll+szemszín
  • tulpaman: Mágusok között Tibetben a könyv címe. Alexandra David-Néel-ről, a tulpáról és még sok érdekességrő... (2010.02.19. 17:53) tulpa
  • freedomgirl: mekkora egy seggfej vagy te! "a rohadt tirpák süket fasz" meg "geci süketek" te normális vagy? sen... (2010.02.06. 09:01) jelnyelv?
  • twillight: flexible nem teszi gyorsabbá a karit, csak kevesebb AP-t használ, ugyanígy az action boy is csak a... (2009.04.07. 22:26) Fallout Tactics - character builds: perkek

Linkblog

Fallout Tactics: Vault 0

2008.01.06. 22:22 twillight

<szerkesztés alatt>

TIPP: mivel ez az utsó küldi, és különösen mivel though guy vagyunk hagyjuk a picsába az alternatív útvonalakat, és inkább a békés aknákat mészárolgassuk tespedt magányunkban :)

merbiza emlékeim és reflexeim kissé megkoptak, biza. Az ellen nagyon jön, a program meg bugos, már a térképen kifagyott 3-szor, mire eltaláltam a Chinney Mountainbe!

Itt jó tudni, hogy a lézer sokkal pontosabb, mint a big gunok, ellenben a nagyerejű fegyverek ledöntik a lábukról az ellent. Kombinálva egész jól arathatunk, legalábbis a toronyig.

Mindenesetre első lépés lecuccolni a tankba. Ok, nem tank, de jól hangzik, eh?

Aztán lelövöldözni a kis rákfajzatokat. Aztán gyakni a feljáróig. De valamikor ugorjunk vissza a bunker lenti bejáratához. A számítógépek csak azt nyökögik el, amit már egyszer hallottunk anno, és sorozatlövő (mint gauss minigun, vay elektromos pancor jackhammer) stukival üssük le a bent váró gyalogokat.

A tornyot úgy tudjuk elintézni, ha NAGY fegyverekkel srofalba állunk, és akkor küldünk előre valakit.

No, ha megvan a torony, akkor irány mihamarabb fel a rámpán, mert felülről bár lőnek de valamiért nem feltétlenül látszanak, ami kelemetlen - mondhatni.

Innen sétagalopp, csak az úton kell menni, annak is a közepén lehetőleg. A végén a Behemót ellen gáz, de elektromos rakétákkal, lézerekkel végülis lenyomjuk. A tornyok ellen 1 lézeres embert állítsunk be, így miniimális az esély a sérülésre, a többi meg jön magától (33%-kel legyünk agresszívak, a lőszer nem érdekes, majd felszedünk a földről).

Ekkor azonban mg ne forduljunk be a hordozóval, előbb tiegyük abszolút biztonságossá az utat a bunkerbe.

Ügyeljünk arra, hogy utolsó emberünk mögött be tudjon záródni az ajtó!

A Vaultban először kereskedjünk. Némi lőszer (pl. gauss, egy új Y2K pulse rifle) vár minket. Innen legyező alakban állítsuk embereinket az ajtóhoz, és a science csákó nyissa ki a kaput a terinál segítségével. Ha elcsitult a lövöldözés küldjünk be vkit (pl az elektromos puskás csákót), hogy a hátát falnak vető maradék ellenséget pucolja ki.

TIPP: eddigre mindenki csak a saját felszerelését hordja, plusz gyógyszert és robbanóanyagot! Lőszert majd útközben szerzünk, ha volt rakétánk szabaduljunk meg tőle (kivve az elektromosakat).

Irány dél, mert csak arra lehet. Sok robot lesz a folyosón, és a végén egy tank-bot is, de ha eddig eljutottunk különösebb meglepetést már nem fognak jelenteni, hmm?

A gond (azaz a mostani halálom) a következő helyen következett be: délen van egy sok-lockeres terem, amit nem tudom, hogy kell kinyitni, legalábbis reménykedem egy terminálban valahol egyelőre. Na azzal szemben, amerre az út visz van egy terem. No itt bevallom pánikba estem, mert ahogy berontottam (úgy tűnt nincs bent semmi különös miután beküldtem egy embert felderíteni), ám hírtelen előugrott 3 load lifter, ráadásul egy emberem kómába esett, aztán még az útkereső rutin is cserbenhagyott. Van ez így, és nagyon téptem a hajam, de most mennem kell.

<pár hónapra a befejezét fel kell függesztenem, de egyszer majdcsak befejezem. Ez van srácok. Azért Vault 0 elég evidens: mindíg csak egyfelé lehet menni, és mindent szét kell lőni! Minden más szempont másodlagos. A levágott fej amúgy holmi elektromos ajtókat nyit, amennyiben nincs elég magas science-ünk (sajnos van). >

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magicworld.blog.hu/api/trackback/id/tr58287536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása