HTML

magicworld

Hírek/történések, amikről hirtelen nem bírok nyugton ülni, és "mágia" - lehetőleg gyakorlati alkalmazás

Friss topikok

  • Reactor: Na, én hozzászólnék ehhez a témához, tekintve hogy 8-9 éves korom óta érdekelnek a Kaland-Játék-Ko... (2011.08.13. 16:01) Kaland, Játék, Kockázat - harmadszor
  • nemkrisz: Tisztelet! "No, a szemszín az bizony állandó dolog. Ha kék-zöld a szemed, akkor talán lehet állít... (2010.09.26. 12:06) agykontroll+szemszín
  • tulpaman: Mágusok között Tibetben a könyv címe. Alexandra David-Néel-ről, a tulpáról és még sok érdekességrő... (2010.02.19. 17:53) tulpa
  • freedomgirl: mekkora egy seggfej vagy te! "a rohadt tirpák süket fasz" meg "geci süketek" te normális vagy? sen... (2010.02.06. 09:01) jelnyelv?
  • twillight: flexible nem teszi gyorsabbá a karit, csak kevesebb AP-t használ, ugyanígy az action boy is csak a... (2009.04.07. 22:26) Fallout Tactics - character builds: perkek

Linkblog

Sziget - veszteséges?

2007.08.14. 23:25 twillight

"Várhatóan idén nem lesz nyereséges a Sziget fesztivál, ugyanis a rendezvény utolsó, keddi napján teltháznak kellene ahhoz lennie, hogy elérjék azt a 385 ezres heti látogatószámot, amelynél már nyereségről lehetne beszélni, mondta Gerendai Károly, a Sziget Szervezőiroda ügyvezetője.

A Sziget fesztivál első hat napján összesen 321 ezren látogattak ki az Óbudai-szigetre, így kedden 64 ezer embernek kellene itt buliznia ahhoz, hogy elérjék a tavalyi 385 ezres látogatói csúcsot. "Nagyon úgy látjuk, hogy az idén mindenképpen veszteséges lesz a fesztivál, csak hogy mennyire, az a kérdés" - fogalmazott Gerendai Károly."

 

Kivételesen beidéztem a cikket sima link helyett.

Ez most példa a félretájékoztatásra, még egy bulvárcikk is alaposabb és értelmesebb, mint ez.

Mi a bajom vele? A cikk szövee arra utal, hogy a tavalyi kimagaslóan magas nézőcsúcsot kötelező lenne megdöntenie a rendezvénynek, hogy nyereséges legyen. Ehhez jjön még a kurvára magasra emelt jegyár, és hogy egyáltalán nem rossz a látogatottság.

Most vagy egyszerűen nem lesz minden szempontból rekord a dolog, vagy csúnya csúsztatás ven a cikkben. Esetleg az új felszerelés egy kicsit költséges volt, de ugye ezt hívják befektetésnek. A fellépők gázsia lehet még probléma, de mivel mint mondtam volt olyan, aki el sem jött a kiírt időpontban, így ez sem valószínű, és most mitől kerültek volna rentgetegszer többe, mint eddig?

Szóval feleslegesen keltik a feszültséget minden valószínűség szerint. Végülis még csak a sátrakat sem állították fel, ami költségtakarékosság. Az eső sem mosta volna el a nép kedvét annyira, ha lettek volna - mint eddig mindíg - sátrak. Hiszen mindannyian tutuk: szokott esni ezen a héten (minden évben így volt).

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magicworld.blog.hu/api/trackback/id/tr98140206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása