HTML

magicworld

Hírek/történések, amikről hirtelen nem bírok nyugton ülni, és "mágia" - lehetőleg gyakorlati alkalmazás

Friss topikok

  • Reactor: Na, én hozzászólnék ehhez a témához, tekintve hogy 8-9 éves korom óta érdekelnek a Kaland-Játék-Ko... (2011.08.13. 16:01) Kaland, Játék, Kockázat - harmadszor
  • nemkrisz: Tisztelet! "No, a szemszín az bizony állandó dolog. Ha kék-zöld a szemed, akkor talán lehet állít... (2010.09.26. 12:06) agykontroll+szemszín
  • tulpaman: Mágusok között Tibetben a könyv címe. Alexandra David-Néel-ről, a tulpáról és még sok érdekességrő... (2010.02.19. 17:53) tulpa
  • freedomgirl: mekkora egy seggfej vagy te! "a rohadt tirpák süket fasz" meg "geci süketek" te normális vagy? sen... (2010.02.06. 09:01) jelnyelv?
  • twillight: flexible nem teszi gyorsabbá a karit, csak kevesebb AP-t használ, ugyanígy az action boy is csak a... (2009.04.07. 22:26) Fallout Tactics - character builds: perkek

Linkblog

Jelenleg ismét működünk és ennek örülünk

2008.01.19. 20:50 twillight

még ha lényegében nem is látom, mit gépelek, mert a monitorm mára egy rakás szar, de leaglábbis betűket már nem lehet kivenni rajta.

De még mindíg igazságosabb ez a rendszer, mint a közszféra jelen béremelése: ugye ott elméletileg minden béremelés az inflációval egyezik meg: a vezetés szerint ez azámukra jelenleg 100% egyetlen év alatt.

A TV-műsor viszont kivételesen az állami TV-n jobb: vmiért ma nem volt Dr.Who, és este csak Aghata Christi nézhető (hoott kivételensen tudom, ki lesz a bűnös, és azt is hogyan csinálja).

Ajánlom mindenkinek, hogy mint én vegyen mindenképpen egy tartalék merevlemezt, mert ha lerohad a gép arról még el lehet indítani, és kírhatja az adatait, nehogy elvesszenek.

Miután jelenleg tele-marketingben utazom (mint ano írtam is) már jobban teljesítek mint egy statisztikus: a magyar átlagkereset az esetek 90%-ában 70-100ezer forint, és firamód a gimáziumi érettségi még 1980-ban is lazán ért annyit,, mint manapság 2 diploma és egy nyelvtudás (és azóta sem kérdőjelezték meg ezek akkori értékét, hiba nem tanult azóta az illető semmit).

Az idősekről meg annyit, hogy az alkotmány értelmében én sosem részesítettem külön tiszteletben őket, de mióta kkderült, hogy náluk bunkóbb fajtát sehol nem találsz őszintén moindom, hogy már az alavető megértés/elfogadás sem él bennem irántuk. Az emberek tudása pedig 40-50 éves koruk után pedig SEMeNNYIT nem gyarapodik. Ellenben a 30-45 év közötti korosztály megérdemli a respektet, mert még ha műveletlenek is (körülmények, lehetőségek, iskolűzottság együtt) ők 80%-ban kifejezetten megétőek és udvariasak. Azért valószínűleg nem minden téren, de erre most nem hozk példákat, mert "jogokat sérthet", konkrétan az én lehetőségeimet :) Amik már most sem túl jók, de legalább állok, ha csak úgy is, mint a bronzszobor a fáraó álmában (XD)

 

Vicces, hogy a munkámat mindíg elismerik, barátok is akadnak itt-ott, hiába követem inkább a dühömet, gondolok a szaggatásra és élek a gyülöletben, miközben respektálom a szerelmet. Sose beszélj komolyan azzal, aki munkát ad(na) neked! (ezt hívják diplomáciának)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magicworld.blog.hu/api/trackback/id/tr86303673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása