HTML

magicworld

Hírek/történések, amikről hirtelen nem bírok nyugton ülni, és "mágia" - lehetőleg gyakorlati alkalmazás

Friss topikok

  • Reactor: Na, én hozzászólnék ehhez a témához, tekintve hogy 8-9 éves korom óta érdekelnek a Kaland-Játék-Ko... (2011.08.13. 16:01) Kaland, Játék, Kockázat - harmadszor
  • nemkrisz: Tisztelet! "No, a szemszín az bizony állandó dolog. Ha kék-zöld a szemed, akkor talán lehet állít... (2010.09.26. 12:06) agykontroll+szemszín
  • tulpaman: Mágusok között Tibetben a könyv címe. Alexandra David-Néel-ről, a tulpáról és még sok érdekességrő... (2010.02.19. 17:53) tulpa
  • freedomgirl: mekkora egy seggfej vagy te! "a rohadt tirpák süket fasz" meg "geci süketek" te normális vagy? sen... (2010.02.06. 09:01) jelnyelv?
  • twillight: flexible nem teszi gyorsabbá a karit, csak kevesebb AP-t használ, ugyanígy az action boy is csak a... (2009.04.07. 22:26) Fallout Tactics - character builds: perkek

Linkblog

A4 + KJK

2007.09.25. 14:45 twillight

Elugrottam legutobbi bejegyzes ota a Panoptikumba. Hat baromi draga, es nincs is olyan sok viasszobor benne :( Raadasul fogalmad sincs miikor fog vegeterni :((

Ellenben vannak igazan elethu szobrok is, es szinte mindet ismerhetjuk mi is, szoval jo. A vegen meg egy kupolas teremben a plafonra vetitett vicces-ke rajzfilmbejatszast kapunk, ami valojaban nem olyan jo, de hanyat fekve tv-ni megis jo elmeny, es a kommentator nagy arc.

A masik ok, hogy felhozom ezt, hogy itt olcsobban juthattok hozza a London Eye jegyeihez, meg vmmi mas cucchoz is, amirol nem tudom, micsoda, de a kombinaltan vett jegyek 30 napig ervenyesek (kulon kapod oket, hogy viccesebb legyen), igy gondoltam, miert ne, belefer a koltopenzbe. No meg itt derult ki, hogy az autok ugyan balra tartsal mukodnek, de a gyalogosokra JOBBRAtarts vonatkozik! Bolondok ezek az angolok!

Talaltam egy jo kis indiai boltot - arak nincsenek kint (csakugy mint Indiaban), de olcsoak, es van felvagottjuk. Egyszeruen nincs itt hentes! Nincs szorp! Nincs Tesco, ami itt van, annak csak a neve Tesco (van beloluk vagy 5 fele, a legjolcsobb neve Sainsbury), de max. akkorak, mint a Julius Meinl (most Match) a Ferenciek teren.

 

A hetvegen elugrottam Bathba, mint mondtam is, hogy talakozzak Ian Livingstonnal a KJK 25. szuletesnapja alkalmabol. A csako nem igazan koncentralt az eloadason, jelenleg leginkabb a Warhammer40K-t meg videojatekokat csinal, igazi uzletember lett, de a dedikalas reszen sikerult normalisan beszelgetni vele, jo fej ember, probaltam promotalni neki Magyarorszagot, mondvan, milyen gyorsan elfogynak nalunk a friss konyvmegjelenesek (nem emlitve, hogy mindossze 2 bolt arulja Budapesten, es egyszerre kb. 5 dbot rendelnek osszesen), meg hogy milyen aktiv hardcore kozossegunk van itt nekunk (ami igaz is).

Aki dedikalasra megy, es nem tudja, mennyit illik vinni, annak mondom, hogy a legtobben itt 3-4 konyvet hoztak, annal tobb "illetlenseg", ennel kevesebbnel jo okuk volt ra/nagyon fiatalok votak (termeszetesen Ian es az egesz Kjk sorozat eleg termekeny dolog, nem 1-2 kotetesirorol van szo!).

Ammit lehetett venni, az a Tuzhegy varazslojanak extrakkal (pl. terkep, utoszo) kibovitett kemenyfedeles valtozata. Unalmas, hogy mindig csak ezt az egyet nyomjak ujra es ujra, de hat mit tehetunk?

 

Bath maga elegge olyan, mint Budapest, csak a szokasos babahazakkal, meg hogy ha sietsz 20 perc alatt atvaghatsz rajta (azert el lehet itt kolbaszolni egesz nap). Hidegebb van es hegyoldalba epult telepules. Esni majdnem vegig esett, de meleg eso, es igen kis cseppekben, nem volt ertelme esenyot elovenni, komolyan. A legtobb eso Angliaban ugy tunik ilyen, kiveve ejszaka.

Eddig barhol voltam szinte keptelenseg volt kesztyut kapni, itt vegre talatam.

 

Buszok: a tavolsagival nem volt gond, de a normal buszok alaposan bekavarhatnak az embernek: mindenhova es viszonylag gyorsan el lehet jutni veluk, de nem csak a szamot kell figyelni rajtuk, hanem a vegallomast is! Olyan az egesz, mintha veletlenszeruen a 4-6os villamos a Moszkvarol indulva elmenne a Nyugati pu-ig, aztan visszafordulna, es nem menne vegig az utvonalan, holott a menetrenden ki van irva. Es nem csak turistak, de helybeliek tomege esik ennek a capdanak aldozatul.

Az is vicc, hogy nincsen feltuntetve MINDEN megallo, csak a fontosabbak! Ez altalaban eleg, de nem allnak be pontosan, illetve egy megalloba egyszerre 2-3 busz is megall, meg sokan is vannak rajtuk, igy nemigazan tudod lolvasni a megallo poznajan, hol a feneben vagy, meg jelezni is kene elore (aminek olyan a hangja, mint otthon a kocsiriasztoknak >) ), igy turistakent vegteleneul nehez kiszamolnod, hol is kellene leszalnod - huhh. Tanulj meg gyalogolni!

Szólj hozzá! · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://magicworld.blog.hu/api/trackback/id/tr96176556

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: escorts croydon 2017.10.01. 02:15:36

Fa szálló - második felvonás - Artinterior

Trackback: Read Home 2017.09.10. 05:25:52

Ariana grande s cell phone number - soowyjx

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása