HTML

magicworld

Hírek/történések, amikről hirtelen nem bírok nyugton ülni, és "mágia" - lehetőleg gyakorlati alkalmazás

Friss topikok

  • Reactor: Na, én hozzászólnék ehhez a témához, tekintve hogy 8-9 éves korom óta érdekelnek a Kaland-Játék-Ko... (2011.08.13. 16:01) Kaland, Játék, Kockázat - harmadszor
  • nemkrisz: Tisztelet! "No, a szemszín az bizony állandó dolog. Ha kék-zöld a szemed, akkor talán lehet állít... (2010.09.26. 12:06) agykontroll+szemszín
  • tulpaman: Mágusok között Tibetben a könyv címe. Alexandra David-Néel-ről, a tulpáról és még sok érdekességrő... (2010.02.19. 17:53) tulpa
  • freedomgirl: mekkora egy seggfej vagy te! "a rohadt tirpák süket fasz" meg "geci süketek" te normális vagy? sen... (2010.02.06. 09:01) jelnyelv?
  • twillight: flexible nem teszi gyorsabbá a karit, csak kevesebb AP-t használ, ugyanígy az action boy is csak a... (2009.04.07. 22:26) Fallout Tactics - character builds: perkek

Linkblog

Fallout Tactics - Springfield!

2007.10.16. 22:59 twillight

Igen, megtaláltam a bónusz küldetést! Mindjárt ejtek pár szót róla, de némi kiegészítés/módosítás az előzőleg utoljára említett pályához:

- a ghoul tábort ugyan könnyű megmenteni, de elméletileg a Mayor kislánya bíz majd meg vele

- párbeszédek: beszéljünk a kezdőpontnál lévő emberrel kétszer, majd ha meg van mentve a Mayor (polgármester), akkor beszéljünk vele ismét. A Mayorrel 4-szer beszéljünk, és talán akkor, mielőtt elhagynánk a várost. A Mayor lányával beszéljünk, ha abban az épületben mindenki meghalt (és talán ha megmentettük a ghoulokat - elfelejtettem csekkolni). A ghouloknál beszéljünk 1* Eliottal, hogy elindítsuk a beastek rajtaütését. Ha nem jön már senki (az utolsó a deathclaw család), akkor beszéljünk ismét Eliottal, mentsük meg a ghoult, majd beszéljünk ismét Eliottal (talán kétszer? - elfelejtettem, bocsi).

TIPP: min. 3 embert vigyünk, akikből 2 legyen lövész. Vigyünk JHP lőszereket!

Nekem nehézségem volt elmenni a keleti oldalon, így felmentem nyugaton. Sajna erről az oldalról őr áll a kupinál :( És elfelejtettem TB-re váltani, így mindössze 1 prosi maradt életben, ami nem jó!

A városházát északról érdemes megközelíteni. Így fedezékről fedezékre szaladva nem fognak beriasztani, ami külön öröm. Először az északi sarkon lévő járőrt lőjük szitává, és forduljunk be ezen a sarkon. Másszunk fel a létrán, és szedjük le az emeleten lévő embert egy jólirányzott sorozattal (ha van big-gunsosunk érdemes lehet megpróbálni a bázison ellopni egy minigunt valakitől erre a célra). Innen rontsunk ki a sarok mögül, és lőjük szitává a maradék 1-2 őrt, akik az ezen az oldalon lévő utolsó szirénát őrzik. Jó tudni, hogy a lán egy ajtó túloldalán van, azaz nem hal meg azonnal, ha vmit mégis elbasznánk. Itt aztán ki kell nyitni az ajtót, belépni, megereszteni egy sorozatot, aztán reménykedni, hogy álljuk az ütéseit annak, aki kijön az ajtón. Nem nagy kunszt, és így jó eséllyel simán kipucolhatjuk a helyet.

Ám újabb gond: a helyi hős olyan vézna, hogy a sima falusiak hozzá képest testépítők. Nem sok ötletem van, hogy lehetne megmenteni, de arra nézve tudok tippet adni, hogy jussunk a közelébe: feltétlen a csatornán át érkezzünk, majd bent öljük le a 2 őrt. Innentől szarjuk le a földszintieket, ők nem játsszák a mi játékunkat. Helyette fel a lépcsőn, aztán... Aztán nem tudom.

Mindenesetre ha a ghoul negyedben nem történt haláleset, akkor karmát és újoncokat kapunk, ha a lokálban elegen élnek az karma, a mayort kötelező megmenteni, a lányát legalább meg kell próbálni megmenteni. A generátor és a szerelők megmentése karmát ÉS újoncokat kéne jelenteni. A hős megmentése karma kell legyen.

 

NO de SPringfieldről:

Telepítsd a játékot. Nem tudom, kell-e a patch. Aztán indíts egy új kampányt (nem kell elmentened). Lépj ki. Nyisd meg a Notepaddel (standard windows tartozék) a bos.cfg necű file-t. Írd át a misc bonus mission "false" jelzését "true"-ra. A file nem létezik addig, míg nem kezdesz el játszani. Mentsd el a file-t. Én a NoMutants Allowed-ről leszedtem és megpróbáltam telepíteni a BonusMission nevű file-t is. Végül a küldetés lehetősége az eddig ismertetett küldetések után jelenik meg Mardinnal együtt, míg a Beta Bunkerben vagy.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magicworld.blog.hu/api/trackback/id/tr37198686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása