HTML

magicworld

Hírek/történések, amikről hirtelen nem bírok nyugton ülni, és "mágia" - lehetőleg gyakorlati alkalmazás

Friss topikok

  • Reactor: Na, én hozzászólnék ehhez a témához, tekintve hogy 8-9 éves korom óta érdekelnek a Kaland-Játék-Ko... (2011.08.13. 16:01) Kaland, Játék, Kockázat - harmadszor
  • nemkrisz: Tisztelet! "No, a szemszín az bizony állandó dolog. Ha kék-zöld a szemed, akkor talán lehet állít... (2010.09.26. 12:06) agykontroll+szemszín
  • tulpaman: Mágusok között Tibetben a könyv címe. Alexandra David-Néel-ről, a tulpáról és még sok érdekességrő... (2010.02.19. 17:53) tulpa
  • freedomgirl: mekkora egy seggfej vagy te! "a rohadt tirpák süket fasz" meg "geci süketek" te normális vagy? sen... (2010.02.06. 09:01) jelnyelv?
  • twillight: flexible nem teszi gyorsabbá a karit, csak kevesebb AP-t használ, ugyanígy az action boy is csak a... (2009.04.07. 22:26) Fallout Tactics - character builds: perkek

Linkblog

tartalékgépről üzemelve

2008.02.13. 11:56 twillight

Ez van, nem kell szeretni. A statisztikákat inkább meg sem nézem. Sajna újratelepíteni nem merek, időm amúgy is semmi.

Az utóbbi hetekben mindössze 1 kis 1.5 órás DVD-zésre jutott időm. Occsó DVD-k közt (kezd végre beállni az 900-1000 forintos kategória újdonságokra is!) leltem egyet, hogyaszongya:
"Démoni harcosok" - rendezte: aki a Barlnagot, "az elfeledett farkasember-műfajt végre méltó szintjére emeli!"
áll a borítón. Az, hogy melyik "Barlang" (2 jött ki egyszerre, az alcímük más) az ugye itt nem volt feltűntetve, de oda volt írva a név, és a "The Descend" is ott virított az egyik polcon - mit adnak istenek ugyanaz csinálta. Namondom, ezért a pénzért egynek elmegy. Pénztárhoz ki, visszalóg, megy vissza családdal vásárolni.
Otthon berakom, cím: "Dog Soldiers"
Namondom, erről áradozott a Fangoria amíg volt, meg különbenis: a fő szempont a beígért cselekmény volt vételnél: jó osztagnyi katona rombol terepen lycantrópok hordája ellen. Még akkor is megérné, ha a várhatóü 5 szereplőből az első 10 percben meghal 3.
Szerencsére bedobnak pár feláldozható mellékszereplőt (kirándulók, hadtáp emberkéi), így az az 5-6 katona kb. 50 percig kihúzza mind életben, és többé kevésbé egészben.
No persze a film erősen B-kat. szagú, de meglepően működőképes, és miknd a katonák mind a vérfarkasok alkalmat kapnak képességeik fitogtatására.

Az egyetlen gyenge pontja a cuccnak az, ami minden farkasemberes filmnek: a szörnyek külseje. Azért nem olyan borzasztóak, mint egyes gumiszörnyek, vagy szőrrel telepakolt statiszták - azt azért nem. Inkább olyanok, mint a 13. harcosban a piktek, bár én ekkora farkasbőröket még életemben nem pipáltam :)

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://magicworld.blog.hu/api/trackback/id/tr24337470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

twillight 2008.03.10. 23:03:11

OK, mivel az admin oldal rögvest lefagyasztja a netem a blog halottnak tekinthető amíg nem veszek egy másik gépet (minden valószínűség szerint).
Ez legjobb esetben is legalább 3 év, szóval bocs.
süti beállítások módosítása