HTML

magicworld

Hírek/történések, amikről hirtelen nem bírok nyugton ülni, és "mágia" - lehetőleg gyakorlati alkalmazás

Friss topikok

  • Reactor: Na, én hozzászólnék ehhez a témához, tekintve hogy 8-9 éves korom óta érdekelnek a Kaland-Játék-Ko... (2011.08.13. 16:01) Kaland, Játék, Kockázat - harmadszor
  • nemkrisz: Tisztelet! "No, a szemszín az bizony állandó dolog. Ha kék-zöld a szemed, akkor talán lehet állít... (2010.09.26. 12:06) agykontroll+szemszín
  • tulpaman: Mágusok között Tibetben a könyv címe. Alexandra David-Néel-ről, a tulpáról és még sok érdekességrő... (2010.02.19. 17:53) tulpa
  • freedomgirl: mekkora egy seggfej vagy te! "a rohadt tirpák süket fasz" meg "geci süketek" te normális vagy? sen... (2010.02.06. 09:01) jelnyelv?
  • twillight: flexible nem teszi gyorsabbá a karit, csak kevesebb AP-t használ, ugyanígy az action boy is csak a... (2009.04.07. 22:26) Fallout Tactics - character builds: perkek

Linkblog

Sziget - hangerő

2007.08.11. 17:31 twillight

Ez a pár sor vhogy nem fért bele az előzőbe:

A hangerő - bárki bármit mond is - minden eddiginél hatalmasabb, viszont tényleg nem zavar senkit, területenként még a színpadok/büfék is jól elkülönülnek, nem folyik egybe a "múziká".

Ennek oka, hogy nem az 50 éves iskolai hangfalakat pakolták ki (hanem vadi új, high-tech cuccokat), és hogy végre beirányozták őket, azaz nem csak le vannak baszva, hogy a hang úgyis minden irányba terjed, hanem középirányt vannak irányozva. Régóta esedékes volt már ez a megoldás. És persze néhol hangszigetelő falak is felbukkannak, ami sokat segít a környéken (bevált a metálsátornál).

 

Megfigyelte valaki, hogy ametálsátro, bár alapvetően "megtűrt" kategóriaként lett meghagyva, mégis állandó nagymennyiségű ember van ott, és bár a gázolajjal felöntött területen kezdtek mára valaemnnyi fű ütötte fel a fejét, először volt hangfogó faluk, náluk volt az első közért, mindíg árulnak (roppant olcsón - hisz a belépőjegy überdrága) lemezeket (a legújabbakat is), és a Sziget legbiztonságosabb területének tudható.

 

A Sziget biztonsági őrei meglepő módon idén teljesen normálisak (remélem megtartják a céget). A BKV-sok a HÉV-nél viszont csak az alkalmat lesik, hogy beleköthessenek az emberbe, és ha nem akad ilyen, akkor spontán kezdik baszogatni a népet (tettel vagy szóban, az nekik mindegy).

 

Koktélbár (vagy minek híjják, ott a tejcsárda mellet van, na): aki nem sajnálja rá a pénzt, annak bátran merem ajánlani. Jól készítik az italt, bőségesen folyik a pohárba minden pont a megfelelő arányokban. Akár egy étkezést is kiváltó táplálékmennyiséget is pótolhat (persze nem érdemes erre alapozni). Megjegyzendő, hogy nem feltétlen a csinos, vagy a trükkös emberke csinálja a jó italt. az enyém nagydarab volt, elég esetlenül kezelte a cuccokat, ellenben fantasztikus Zombie-t kevert. Ezúton is köszönet neki. (előzetes megfigyelés után te magad választhatod ki, ki keverje a soros löttyöt, ez nem kocsma - közvetlen a neked szimpatikus kiszolgálónak add le a rendelésed)

 

A soros energiaital - ami fonots: RB barátunkat hazaette a fene, mert mára széhígult és még az ára is felment. Helyette kaptunk egy újat, gránáthüvelynek is beillő borításban - meg is kérik rendesen az árát (550-).

Ellenben ha rohan az ember, és nincs lehetősége enni egy jót időhiány miatt, akkor nem sok választása marad. Most viszont kapunk is valamit a pénzünkért: ez a szar annyira tömény és cukros, hogy egy palack mellé kb. 0.5 liter vizet fogyasztva úgy talpra állít, mintha mi sem történt volna. A név azonban fémjel: úgy felégeti a szervezetünket, mint valami durva drog. Az üveget érdemes megtartani, mert bár kupakja nincs (azé' ennyi pénzér' minimum lett volna rá a menet - bár legalább nem kell sörnyitó), de biztosabb mint egy műanyagpoharat hordozni magunkkal (ha vizet töltünk bele), vagy használhatjuk mütyűrtartónak...

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://magicworld.blog.hu/api/trackback/id/tr2137645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Veronika 2007.08.11. 23:12:15

A hangerőhöz, meg ahhoz, hogy TÉNYLEG NEM ZAVAR SENKIT csak azt tenném hozzá, hogy RÁKOSPLAOTÁN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DÜBÖRÖG A ZENE ... ilyen még nem volt eddig. Mindig volt egy kis áthallás, de most remeg a föld. Ma is tegnap is, tegnap előtt is.Mééééééééééééééééér?
KV

twillight 2007.08.12. 10:56:36

Akkor peched van. A környéken lakóknak viszont nincs baja. Nem lehet, hogy máshonnan jön a zaj? Mondjuk elromlott a hallókészüléked?
És tényleg annyira zavar? Mit szóljak én, aki felé elterelték a légiforgalmat mostanában? Ami neked 1 hét, az nekem az egész év. Majd akkor szólj, ha nem mint háttérzajocska, hanem olyan hangos, mint a körút!

twillight 2007.08.12. 10:58:05

Amúgy nyugodtan írd ki a neved legközelebb kedves Kökény Vera!

Péter 2007.08.13. 06:39:34

Újpesten is brutális. Mit értesz környéken lakónak? Óbudát? Most megcsinálták, hogy a pesti oldal lakóinak teszik tönkre az életét. Persze logikus, ha jól emlékszem Óbuda adja ki a papirokat ...

Nagy Zsuzsa · http://zsuzso64 2008.08.16. 15:46:18

DUNAKESZI északi részén is brutális! Tegnap 3/4 12-kor halkult el a dumci-dumci. Érdekes, hogy csak a mély hangok (basszusgitár, dob) jön át, de az förtelmes! Rezeg a padló alattunk. Tegnap jöttünk rá, hogy ez a sziget. 3. napja hallottuk, mentünk a hang után, mert először azt hittük, hogy a szembe házban bolondult meg valaki.

Felháborító! Ha itt ilyen, milyen lehet Rákospalotán, Újpesten és Káposztáson?????
süti beállítások módosítása