HTML

magicworld

Hírek/történések, amikről hirtelen nem bírok nyugton ülni, és "mágia" - lehetőleg gyakorlati alkalmazás

Friss topikok

  • Reactor: Na, én hozzászólnék ehhez a témához, tekintve hogy 8-9 éves korom óta érdekelnek a Kaland-Játék-Ko... (2011.08.13. 16:01) Kaland, Játék, Kockázat - harmadszor
  • nemkrisz: Tisztelet! "No, a szemszín az bizony állandó dolog. Ha kék-zöld a szemed, akkor talán lehet állít... (2010.09.26. 12:06) agykontroll+szemszín
  • tulpaman: Mágusok között Tibetben a könyv címe. Alexandra David-Néel-ről, a tulpáról és még sok érdekességrő... (2010.02.19. 17:53) tulpa
  • freedomgirl: mekkora egy seggfej vagy te! "a rohadt tirpák süket fasz" meg "geci süketek" te normális vagy? sen... (2010.02.06. 09:01) jelnyelv?
  • twillight: flexible nem teszi gyorsabbá a karit, csak kevesebb AP-t használ, ugyanígy az action boy is csak a... (2009.04.07. 22:26) Fallout Tactics - character builds: perkek

Linkblog

hírek

2007.08.14. 18:41 twillight

- Kínai árút (gyártási hely) mostanság ne vegyél, ha eddig vettél sürgősen vidd vissza, mert mérgező, meg minden baja van!!!

 - Dr. Moreau-szigetében (Ron Perlman-os változat) mmindíg olyan "béna" volt a leopárdember. Végre mutattak olyan leopárdot (egyelőre kölyök), amire végre hasonlított :)

- "A Kráter": szép volt fiúk! Elhagyatott területen csináltátok legalább! Kíváncsi lennék, mennyi anyagot használtak fel, de ez nem semmi. Leközelebb azért elég pár gramm cucc is, ha már nem bírtok magatokkal! (Ez mindenkire vonatkozik.) Remélem T. Hatóság megértően kezeli az esetet, az iskola meg elküldi őket vmi versenyre/ösztöndíjra, mert mi mást kellene még felmutatni, hogy lássák, Te tudsz valamit? És nincs jobb annál, ha egy tehetség ellenőrzött keretek között bontakozhat ki. Hiszen a tiltás sosem használ :)

(Meg ki nem tudná, hogy az egyik leggyakoribb laborbaleset, mikor egymás mellé kerül a narancslésbögre és valamilyen sav lombikja... A legjobbak is hibáznak néha!)

- Jön a K1! De kit érdekel? Gyakran megrendezettebb a küzdelem, mint egy pankrációban :( Az viszont viccesebb, és nem fordulhat elő, hogy a hústornyok egy fejrúgás-őróbálkozás miatt egyszerűen elesnek, mert az izomzatuk nem alkalmas a mozdulatra. A VanDame féle Kumite (Véres Sport) az tényleg jó, voltaképpen ugyanaz, mint az amicsiktól(?) kiindult utcai harcosok küzdelme. Annak van értelme. Ez szánalmas.

- Rogán Antal az új FIDESZ-arc? Őszintén szólva jó választás. Ő nem akar palotába költözni, hogy trónról szóljon a néphez, nem kampányonként feltűnő D. "Führer" T., néha még értelmeseket is mond, de ami a fő: pártja többi tagjával szemben ő néha csinál is valamit. Mondjuk még így is csak az elvárható szintű ellenzékiséghez ér fel, de már az sem rossz, hogy nem csak leszavaz mindent.

Vajon kire esik majd a köv. választás fénye? A FIDESZ sosenem csinál semmit, az MSZP messze leszerepelt, a kisgazdáknak annyi, a MIÉP hülyékből áll (vagy hülyék vezetik, mert a tagjai nagyon értelmesek tudnak lenni szerintem), az SZDSZ nem képes most sem kihasználni a pozícióját, így vezetésre nem alkalmas (Demszky meg amit csinál az a hülyeség csúcsa), Dávid Ibiékről akkor hallottam, amikor külföldieknek akartak megint szavazati jogot adni (erdélyi magyarok, de akkor sem jár nekik több, mint ami ma már megvan!), más párt meg nem nagyon van. Szerintem legközelebb mindenki szavazzon vki olyanra, akiről még sohasem hallott! Nagyobbat már úgyse bukhatunk.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magicworld.blog.hu/api/trackback/id/tr93140005

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása