HTML

magicworld

Hírek/történések, amikről hirtelen nem bírok nyugton ülni, és "mágia" - lehetőleg gyakorlati alkalmazás

Friss topikok

  • Reactor: Na, én hozzászólnék ehhez a témához, tekintve hogy 8-9 éves korom óta érdekelnek a Kaland-Játék-Ko... (2011.08.13. 16:01) Kaland, Játék, Kockázat - harmadszor
  • nemkrisz: Tisztelet! "No, a szemszín az bizony állandó dolog. Ha kék-zöld a szemed, akkor talán lehet állít... (2010.09.26. 12:06) agykontroll+szemszín
  • tulpaman: Mágusok között Tibetben a könyv címe. Alexandra David-Néel-ről, a tulpáról és még sok érdekességrő... (2010.02.19. 17:53) tulpa
  • freedomgirl: mekkora egy seggfej vagy te! "a rohadt tirpák süket fasz" meg "geci süketek" te normális vagy? sen... (2010.02.06. 09:01) jelnyelv?
  • twillight: flexible nem teszi gyorsabbá a karit, csak kevesebb AP-t használ, ugyanígy az action boy is csak a... (2009.04.07. 22:26) Fallout Tactics - character builds: perkek

Linkblog

A5 - taplalkozasi szokasok

2007.09.27. 14:54 twillight

Eloljaroban leszogeznem, hogy a tradicionalis angol reggelirt a faszom se fogyasztja. Bezabalnak vmi gabonapelyhet, vagy egy szelet piritost (eloreszeletelt kenyerbol, lekvarral, vaj opcionalis), azt balra el. Delben kiugranak 2-4 fontert vmmi ggyorsbufebe, altalaban egy szendvicset majszolnak el, nemt`om mier nem otthonrol viszik magukkal. este meg vmi instantlevest nyomnak be, vagy hasonloan kreativ nyalanksagot, mint egy fuszerezetlen rantotta.

A fish&chips filezett mirelithal hasabburival, de annyi kaloria sincs benne, mint egy lap papirban. Amugy meg folyamatosan ehetetlenul forro, mert a kulseje legmentes horeteget jelent mindennek. Semmi fuszer nincs rajta, meg olyan luxus sem, mint a so, ezert abszolut ehetetlen emberi izlesnek.

"Sausage", avagy kolbasz. Magyaran Hot-dog! Most komolyan, mi a fasz? De tenyleg. Kerul kb. 7-8 fontba darabja, ami egy vicc.

Szamtalan hamburgeruk 3-4 fontba kerul, es itt a McDonalds nem sporolja le a szezammagot a zsomirol - izre nem t`om milyen, mer` kiprobalni azt nem fogom.

Fozni ugy tunik az orszag sose tanult meg, csakis serpenyoben olajjal sutes divik.

Ami eheto es laktato is, az a sushi (nekem nem tunt nyersnek), meg a torok gyorsettermek hus-palcikan (iguana-on-stick :) )

 

Vasrlas: Londonban, termeszetesen: ruhaert 2 lepest nem kell tenned, kajat vegy, ahol akarsz, de a `kinai negyed` jo kiegeszitest jelent, es frekventalt helyen van, szerintem kar kihagyni. Ha konyv kell, itt 4-emeletes boltokban aruljak. Zeneszerszamert a Holborn utan 2 buszmegalloval kell leszallni (a bolt rogton a megalloban van), vagy a Virgin Megastore-ba menni. Cd/Dvd szinten a VM-ben, fantasy konyvek/DVD/kepregeny/mindenfele  muanyagfigura (koztuk hentai-barbik) a Forbidden Planet altal vannak kinalva szeles valasztekban. Es nem holmi 5-15 evesek jatnak oda sem, hanem 25-55 ev kozott mindenki: es mivel korlatlan idod van nezelodni a nepek akar egesz konyveket is kiolvasnak a boltokbaban!

A kirakatok alapjan itt mindenki Dr. Who fan, ez nem tudom mennyire jellemzi valojaban a nepet, de belegondolva, hogy az akkor irodott, mikor a gumi-idegenek voltak divatban, az azert eleg megdobbento, non?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magicworld.blog.hu/api/trackback/id/tr28178675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása