HTML

magicworld

Hírek/történések, amikről hirtelen nem bírok nyugton ülni, és "mágia" - lehetőleg gyakorlati alkalmazás

Friss topikok

  • Reactor: Na, én hozzászólnék ehhez a témához, tekintve hogy 8-9 éves korom óta érdekelnek a Kaland-Játék-Ko... (2011.08.13. 16:01) Kaland, Játék, Kockázat - harmadszor
  • nemkrisz: Tisztelet! "No, a szemszín az bizony állandó dolog. Ha kék-zöld a szemed, akkor talán lehet állít... (2010.09.26. 12:06) agykontroll+szemszín
  • tulpaman: Mágusok között Tibetben a könyv címe. Alexandra David-Néel-ről, a tulpáról és még sok érdekességrő... (2010.02.19. 17:53) tulpa
  • freedomgirl: mekkora egy seggfej vagy te! "a rohadt tirpák süket fasz" meg "geci süketek" te normális vagy? sen... (2010.02.06. 09:01) jelnyelv?
  • twillight: flexible nem teszi gyorsabbá a karit, csak kevesebb AP-t használ, ugyanígy az action boy is csak a... (2009.04.07. 22:26) Fallout Tactics - character builds: perkek

Linkblog

Hellboy 2 - a forgatás vége

2007.11.30. 11:33 twillight

Tegnap volt a hírekben a "sajtótájékoztató".

Csak pár ember volt jelen a stábból, úgy tűnt tán a producer, a rendező, meg vki a stúdiótól. Senki nem hívta meg Ron Permant, Selma Blairt, vagy akár Doug Jonest.

Mert nálunk ők lettek volna a sztárok. A rendező személye feledhető. (Bár szó se róla Mr. Toro jó a szakájában, de annyira nem érdekes figura.)

Ráadásul szegények ott ültek, és várták a kérdéseket.

Nagy szégyen volt az is, hogy volt olyan riporter, aki elkésett.

Az még nagyobb, hogy az egyetlen kérdés, amit ráadásul akkor tettek fel, mikor mindenki ment kifelé az volt, hogy "felismerhető lesz-e a filmben magyar helyszín"?

Bazmeg. Ennél még én is jobban végzem el a házifeladatomat.

Tudni lehetett, hogy a filmet főleg stúdióban forgatják, a küldső helyszínek meg Etyek és más dombos-füves, lakott terület-nem-látszik helyszín lesz (vhol vki említette a külső helyszíneket, de mivel időpont nem volt hozzácsatolva, így nem törődtem velük, bocsi).

 

Szégyelje magát az egész magyar riporterség és filmes szakma.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://magicworld.blog.hu/api/trackback/id/tr60247735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kaland-Játék-Kockázat · http://kjkk.blog.hu 2007.12.26. 01:05:16

Közel 3 hétig voltak az Infoparkban a szellem-tüske csarnokban. :)
süti beállítások módosítása