HTML

magicworld

Hírek/történések, amikről hirtelen nem bírok nyugton ülni, és "mágia" - lehetőleg gyakorlati alkalmazás

Friss topikok

  • Reactor: Na, én hozzászólnék ehhez a témához, tekintve hogy 8-9 éves korom óta érdekelnek a Kaland-Játék-Ko... (2011.08.13. 16:01) Kaland, Játék, Kockázat - harmadszor
  • nemkrisz: Tisztelet! "No, a szemszín az bizony állandó dolog. Ha kék-zöld a szemed, akkor talán lehet állít... (2010.09.26. 12:06) agykontroll+szemszín
  • tulpaman: Mágusok között Tibetben a könyv címe. Alexandra David-Néel-ről, a tulpáról és még sok érdekességrő... (2010.02.19. 17:53) tulpa
  • freedomgirl: mekkora egy seggfej vagy te! "a rohadt tirpák süket fasz" meg "geci süketek" te normális vagy? sen... (2010.02.06. 09:01) jelnyelv?
  • twillight: flexible nem teszi gyorsabbá a karit, csak kevesebb AP-t használ, ugyanígy az action boy is csak a... (2009.04.07. 22:26) Fallout Tactics - character builds: perkek

Linkblog

Az első látogató alkalmából

2007.05.12. 22:42 twillight

Csak a személyes kiépítés kedvéért:

Kb. mindíg szívesen nyújtok segítséget, ha tudok, ha van rá időm, és ha megkeresnek. És persze nem tökéletesen törvénytelen.

Ellenben szerintem a szabályok vannak az emberért, és nem fordítva.

Példaként régi szg. játékok szoktak felmerülni. Gyakran előfordul, hogy tönkremennek az ember eredeti lemezei, ellenben helye ill lehetősége nincs bizt. másolatra. Ráadásként a progi évek óta nem hozzáférhető (kivéve Ausztráliából, ahonnan a postaköltség egyhavi fizetés, ugye). Így nincs - egylőre - pl. plüss-C'thulhum. Pedig tök ari lenne Lovecraft e teremtménye a polcomon! De nem ez a lényeg. Azt akartam mondani, hogy ilyen esetben szerintem beszerzhetővé kéne tenni egy, és csakis egy másolat beszerzését. Azért ne árasszatok el! Nekem így egy Fallout 1-em lett meg, másnak meg a 2. Hiába, akkoriban annak a kiadónak nem telt tisztességes lemezre, és 3 használat után biza' tönkrementek.

Na, ez olyan sz*r, hogy már blog :=

Játékok, amikről szinte bármit tudok (tehát ha elakadsz nyugodtan dobj e-mailt):

- Fallout 1, 2, Tactics (mind a háromhoz teljesen részletes, az összes követelményt - pl. 46% lockpick kell a XY láda kinyitásához - tartalmazó leírást tudok küldeni)

- Planescape Torment (bár ennek voltaképp teljes anyaga megjelent/-ik egy újság mellékletén)

- BG 2

- Golem ( Longsoft Games )

- Dungeon Keeper

- Heroes of Might and Magic 3: Armageddon's Blade

van még sok másik is, de mivel én még C64-en nőttem fel az alig pármegás játékokat jobban kedvelem, azokhoz meg a http://www.gamefaqs.com -on könnyen talál mindenki végigjátszást.

Ha már szg. játékok, akkor még egy hasznos link:

http://www.repleacementdocs.com

Ezen kézikönyvek, és minden hasonló hivatalos kapcsolódóanyag nagytömegben található.

frisstíve: 07.06.09.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magicworld.blog.hu/api/trackback/id/tr474963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása